Feedback

Ris/Ros

Vi ved vi kan gøre det bedre, men vi har brug for din hjælp.

Har du Ris/Ros til en eksisterende funktion eller har du en ide eller til en ny funktion på siden, så er du meget velkommen til at sende den til os.

E-mail: (Valgfri)

Besked:
Send
Moderigtigt herretøj
Brugernavn:
Adgangskode:  
Automatisk login:  Cykeltur med musik i ørene

Men hvordan får du lige musikken med dig? For er du typen med lidt passion for cykling og derfor altid har det rigtige udstyr, så er lommepladsen noget begrænset. Så hvorfor ikke lade sig blive inspireret af løberne? De har nemlig fat i den helt rigtige idé. Brug af vores smartphones’ streaming tjenester kombineret med et lille sportsarmbånd til din smartphone som holder den på plads under turen, men samtidig er det nemt at skifte sang uden at tage smartphonen ud af armbåndet.
Og så er det også med til at holde din iPhone sikkert på plads under turen så den ikke ryger ud af en lomme eller tabes, for så ville det pludselig være blevet til en meget dyr cykeltur.

Sådan nogle sportsarmbånd kommer i utallige former, mærker, farver og modeller, men har du en iPhone så vil vi helt klart anbefale at du køber et UNIEA armbånd som vi her på redaktionen selv har rigtig gode erfaringer med, det der sælges fra Boynq hvor du blandet andet også kan købe disse fede Pavoscreens til at beskytte skærmen på din smartphone


Tilbage

Skriv en kommentar...

Navn: *
E-Mail:
(Vises ikke til andre. Få en e-mail ved svar.)
Kommentar: *
Tilføj kommentar